sâmbătă, 5 iulie 2014



Se insoara ! Prima mea iubire , barbatul pentru care mi-as fi dat viata candva , cel care era aerul pe care-l respiram ... se insoara .

Au trecut 11 ore de cand a venit la mine sa-mi spuna , si inca sunt in stare de soc . Inca nu-mi pot lua gandul de la asta .

A venit si mi-a spus sa fiu fericita , sa nu mai sufar , sa ma las de prostii . Mi-a spus ca nu o sa ma uite niciodata , ca am fost iubirea vietii lui . Ca si el a suferit , si pe el l-a durut , doar ca fiecare a suportat durerea in felul lui . El s-a innecat in bautura , eu in cearsafuri straine .

Mi-a spus ca nu mai suntem doi copii . Ca acum suntem adulti amandoi . Mi-a cerut o ultima noapte . O ultima sansa sa ne aducem aminte cum era . O ultima noapte sa ma stranga in brate .

Nu am putut . I-am spus "Nu" . I-am spus sa lase  dracu tmapeniile si sa se tina de fata aia . I-am spus sa uite de mine , si sa fie fericit . I-am spus toate astea din inima .

Cred ca e pentru prima data in viata mea cand am facut un lucru de care chiar sunt mandra . Pentru prima data in viata mea am spus " Adio " . L-am sarutat , M-am intors si am plecat .

Am plans pana dimineata . M-a rugat frumos sa nu plang . M-a pus sa promit ca nu o sa plang . Nu am putut sa ma tin de promisiune . Am plans pana dimineata , pana mi s-au umflat ochii .

Dar ma bucur pentru el . Sper sa fie fericit , si sa aiba o fetita si un baietel , o casa cu draperii albastre la geamuri si o gradina mare plina de magnolii .

https://www.youtube.com/watch?v=FiiR7TAiqhg