marți, 30 iulie 2013

Same road


Aseara am mers pentru a doua oara in viata pe drumul ala ..
Drumul ala ... Stii care ? Ala intortocheat cu multe stradute pe care m-ai dus cand vroiam sa ne ratacim prin lume . Cu poduri si copaci .. multi copaci . Si curbele alea si casele alea mari si banale .
Mi-am adus aminte de tine insantaneu . Parca te simteam curgandu-mi prin vene . Erai lipit de corpul meu si parfumul tau plutea in aer . Te simteam cu fiecare particica a fiintei mele , cum te simteam si in noaptea aia . Cum te-am simtit in atatea nopti.
Mi-e dor de tine .. mi-e dor de clipe , atingeri si soapte ,integrame ,carti si filme, camasa ta pe pielea mea . Mi-e dor de tine cum erai atunci , cum te stiam numai eu , cum erai in fata mea .
Amintiti ... in fine , amintirile trebuie sa ramana acolo unde le e locul : in trecut .

vineri, 5 iulie 2013

Am nevoie de tine ...

A ramas doar scrumul ... s-a mai dus o tigare si a ramas dor scrumul . Cred ca asta a ramas si din noi.. doar scrum .
Mi-as dori sa vi .. pe neasteptate .. sa vi si sa ma strangi in brate . Sau macar sa suni ... sa vezi daca sunt bine . Nu , nu sunt bine . Sunt putin beata si am nevoie de tine . Chiar am nevoie de tine ...
Am nevoie sa iti aud vocea .. si sa ma strangi tare in brate .. sa-mi spui ca ti-am lipsit . Ca sunt speciala . La dracu , poate chiar sunt , dar vreau sa imi spui tu , din nou . Sa imi spui ca sunt speciala pentru tine , si ca nu poti sa stai suparat pe mine mai mult de o zi , orice as face .
  Fac multe tampenii si poate uneori ma comport aiurea si poate sunt prea orgolioasa si poate prea libertina . Dar in momentul asta am nevoie de tine mai mult ca oricand . Am nevoie de ochii tai verzi si de gropita din obrazul dept , si am nevoie sa-mi spui ca nu totul o sa fie roz , dar o sa rezist , si o sa lupt , pentru ca pot . Iti stiu scenariul pe de rost , dar acum chiar am nevoie sa o mai aud o data din gura ta . Am nevoie de tine ..
Mai mult ca oricand , am nevoie de tine .
Si poate o sa te sun , si poate o sa vi si o sa ma strangi in brate , o sa-mi spui sa nu mai beau , si sa nu mai fumez , si sa dorm . Dar apoi o sa pleci din nou . Iar eu nu am nevoie de asta , sa vi , sa stai o ora iar apoi sa pleci . Simt nevoia sa ma trezesc langa tine dimineata , sa ma strangi tare in brate la prima ora .. sa te stiu langa mine pur si simplu , fara sa-mi fie frica , ca o sa pleci in orice moment .
E gresit sa simt ca nu mai pot , si sa te vreau langa mine ? Chiar gresesc daca spun ca nu mai pot ? DAR PE BUNE ... CHIAR NU MAI POT !