vineri, 21 iunie 2013

"Iti lipseste ceva ?" Da , TU !

Nu stiu , dar mi se pare ca tot ce am facut a fost in zadar . Tot ce simt acum e in zadar . Poate nu am facut prea multe ca sa iti dovedesc tot ce simt , dar poate mi-a fost teama. Poate mi-a fost teama ca o sa zambesti si o sa treci mai departe . Da , poate am gresit , si poate am spus lucruri deplasate , sau poate m-am purtat prosteste . Sau poate nu sunt fata potrivita . Nu stiu ...
  In acest moment , tot ce stiu e ca ma simt rau . Nu mi-e bine , si mi-as dori ca lucrurile sa fi stat altfel . Mi-as fi dorit sa ma crezi pe cuvant cand iti spun ca imi lipsesti , sau ca imi pasa , si ca nu e un simplu joc pentru mine . Asta imi doream cel mai mult , sa crezi in mine .
Dar tu ? Tu ce simti defapt ?
Tu simti ca ti se inmoaie picioarele cand ma vezi ? Tu inlemnesti cand imi intalnesti privirea? Tie iti apare zambetul pe fata atunci cand iti dau un mesaj ? Tu adormi gandindu-te la mine ? Iti apar in fiecare vis sau te trezesti cu mine in gand in fiecare dimineata ? Nu cred ... Tocmai d'aia nu ai dreptul sa te superi sau sa imi spui a sunt falsa . Pentru ca eu sunt cea care a crezut in ochii tai verzi atata timp , eu sunt cea care te-a visat noapte de noapte si  care a varsat lacrimi . Da , pentru tine , pentru ca tu esti acolo , in sufletul meu . Nu stiu cum ai reusit , dar ai intrat acolo .
 

miercuri, 5 iunie 2013

Aparente . Oameni

Am cunoscut o gramada de oameni  .. si am aflat ca aparentele inseala .

Sunt oameni care te critica , schiar daca nu te cunosc . Au o anumita placere sa spuna verzi si uscate , chiar daca habar nu au cum stau lucrurile de fapt . Chiar daca nu ti-au simtit durerea si nici nu ti-au impartasit fericirea . Sunt oameni care se cred buricul Pamantului , mult mai presus decat oricine , dar care nu fac doi bani , tocmai de asta , pentru ca le lipseste omenia . Sunt oameni falsi , care nu au idee ce inseamna sa spui o vorba din suflet sau sa dai o mana de ajutor din placere . Sunt oameni pur si simplu rai , care se bucura de necazurile altora , fara sa se gandeasca ca roata e rotunda si , ca poate maine or sa treaca prin aceleasi rahaturi .Sunt oameni egoisti , care se pun pe ei pe primul loc intotdeauna , care nu stiu de familie , prieteni sau un om oarecare de pe strada . 
Dar sunt si oameni care au un suflet . Un suflet care probabil a fost despicat in doua de zeci de ori , si cusut la loc . Oameni care sufera , si oameni care iarta . Oameni care pun persoane iubite pe un piedestal , doar pentru ca asa le spune inima . Sunt oameni care par fericiti , multumiti de ce le ofera viata , dar care pe dinauntru poarta un razboi . Oameni in ale caror suflete e frig si bate vantul , care au uitat cum e sa ai soarele in suflet si raze pe obraz . 
Sunt oameni care isi inneaca necazurile in litrii de alcool sau in grame , oameni care au uitat sa fie puternici . Oameni pe care durerea i-a pus la pamant . Sunt oameni care iubesc . Oameni care fac totul din iubire . Dar sunt si oameni care au iubit prea mult , si probabil au epuizat toata iubirea . 

   Am avut ocazia sa stau la masa cu prostul ala pe care nu il suportam , si ce sa aflu .. ca defapt el chiar are un suflet . Un suflet plin de cicatrici . Amintiri dureroase , care il seaca de puteri . 


Aparentele chiar inseala .