miercuri, 20 martie 2013

Alegeri

Oricine ar alege sa mearga inainte . Ei bine , eu  aleg sa ma intorc . Sa ma intorc la ce a fost , sa retraiesc povestea . Eu aleg sa fiu din nou acolo unde am mai fost , sa iti dau ocazia sa ma ranesti cum m-ai mai ranit , dar aleg sa sper ca nu o vei face . Aleg sa cred ca o sa ma iubesti cum nu m-ai iubit inainte , aleg sa-mi acord o a doua sansa la fericire .
Aleg sa ma intorc in trecut si sa-ti simt privirea pe trupul meu , din nou si din nou . Aleg sa ma imbat iar cu parfumul tau si sa trag pe nas vise si sperante . Aleg sa-mi injectez in fiecare vena iubirea ta , din nou , si sa traiesc prin tine . De ce ? Pentru ca te iubesc . In cel mai anormal mod care exista , dar te iubesc .
As putea sa renunt , sa-mi vad de viata si sa trec peste iubirea asta care ma seaca . Pentru ca as putea sa te uit ... intr-o luna , sau poate un an , dar as putea s-o fac intr-un sfarsit . As putea sa te inchid intr-un colt al sufletului si sa ma imbat cu amintiri in noptile tarzii cand te gasesc alergandu-mi prin vise .
As putea sa ratacesc prin alte paturi , in brate straine , dar nici un pat din cate exista nu-i ca patul tau , si nimeni nu ar putea sa ma stranga in brate cum o faci tu .
As putea ... sa merg inainte .
Dar daca imi dai ocazia sa aleg , aleg sa ma intorc . Aleg sa fiu acolo . Acolo unde esti tu , pentru ca "acolo" e locul in care vreau cu adevarat sa fiu , fie el in trecut sau viitor .
Aleg sa-ti fiu din nou alaturi , aleg sa fac tot ce-mi sta in putinta sa fie totul cum a mai fost . Te aleg sa fi TOTUL meu , aerul pe care il respir si motivul fericirii mele .

Tu ce alegi ?

marți, 19 martie 2013

Raman doar amintiri

Mi-ai dat prietenie , mi-ai dat sticle de alcool , mi-ai dat vorbe bune si ai tipat la mine . Mi-ai dat speranta , mi-ai dat parfumuri , mi-ai dat nopti si zile , bucurii si lacrimi . Mi-ai dat sentimente  si priviri , vise si puloverul tau preferat . Mi-ai dat sfaturi si lalele . Mi-ai dat primaveri si nopti de vara , mi-ai dat ganduri si clipe . Apoi m-ai lasat in urma cu un gust amar si un suflet care inca zace  .

  Poate ca la asta se rezuma totul . Oamenii apar in viata ta , iti ofera si iti ia , si apoi dispar . Dar raman amintirile . Si amintirile alea frumoase , care iti dau inca fiori cand iti trec prin minte , alea dor cel mai tare . Clipele alea magice care stii ca or sa-ti ramana intiparite in minte si in suflet pentru toata viata , alea sunt cele mai pretioase lucruri pe care un om ti le poate da .

Consider ca fiecare persoana care a trecut prin viata mea , buna sau rea , a avut rolul ei . Unii au aparut in viata mea sa-si bata joc , altii au fost acolo sa ma prinda cand simteam ca pic . Unii au intrat in viata mea si m-au ridicat de la pamant , fara sa-mi ceara nimic in schimb , iar altii mi-au luat totul si au plecat cu zambetul pe buze . Dar toti mi-au lasat cate o amintire . Si nu regret nimic ...
Si astea sunt cele mai de pret comori ale unei persoane : amintirile . Ele nu se schimba . Cel putin stii sigur ca iti aprtin , ca nu ti le poate lua nimeni , niciodata , si poti sa le imparti doar cand vrei .

 Si sunt recunoscatoare fiecarei persoane care mi-a oferit macar un zambet sau o imbratisare , o amintire ...


miercuri, 6 martie 2013

Tonight was a nightmare !

Nici macar nu stiu ce ma doare mai tare , corpul sau sufletul . Cred ca amandoua . Si nu stiu ce a fost mai grav .. faptul ca te-am inselat sau felul in care te-ai purtat cu mine .
Cum poti sa-mi spui ca vrei sa ramanem prieteni si sa ne bem cafeaua dimineata impreuna , in continuare , cand stii cat de mult te iubesc ?
 Cum poti sa-mi spui ca ma iubesti mult , dar nu mai vezi nici un viitor pentru noi ? Doamne, cata putere ai !

In schimb ... pe mine m-ai secat ... de puteri , de suflet , de tot . Nu mai pot si nici nu mai vreau sa cred ca pot ! Acum chiar vreau sa stau infasurata in pilota si sa plang . Doamne , sa plang pana simt ca nu mai am lacrimi . Nu mai pot sa tin capul sus si sa spun ca nu-mi pasa . Nu mai pot si nici nu mai vreau . Nu si de data asta , cand doare atat de tare .

Tot ce vreau in momentul asta e sa dispari de pe fata pamantului . Sa dispareti , tu si minciunile si promisiunile tale . Vreau sa dispari cu iubirea ta cu tot . Sa dispareti cel putin un an. Nu vreau sa te mai vad nici sa te mai aud . Vreau pur si simplu sa dispari !

Vreau sa ma lasi sa-mi plang de mila si sa-mi ling ranile , pana in ziua cand o sa uit de tine . Atunci poti sa reapari cu zambetul pe buze , ca sa-ti pot zambi la randul meu .