luni, 11 februarie 2013

Tu .. mereu acolo cand sunt la pamant

Asta  pentru tine , pereche de ochi verzi . Pentru ca ma faci intotdeauna sa sper la mai bine . Sa am incredere in mine . Sa cred cu adevarat ca pot .
Ca pot sa lucrez inca 7 ore dupa ce am spus ca nu mai pot , ca pot cu adevarat sa renunt la El , ca pot sa ma las de tigari , ca pot doar pentru ca tu spui ca pot . Doar pentru ca tu spui ca nu exista " nu pot " .

Multi mi-au spus ca sunt speciala , tu nu ai spus'o niciodata , dar am simtit'o de atatea ori sub privirea ta ...
M-am simtit speciala cand mi-ai sters lacrimile acum cativa ani , m-am simtit speciala cand am fost in bratele tale .. chiar daca a fost doar o aventura de o vara . Si dupa alte lacrimi sterse , dupa alte vremuri si alte veri , m-am simtit speciala in bratele tale , chiar daca a fost doar o aventura de-o iarna . M-am simtit speciala cand ti-ai cerut mii de scuze pentru ca ti-ai permis sa ma atingi , si atunci cand o zi buna incepea cu " un capuccino  cu dragoste " baut cu tine , si atunci cand ma ridicai in slavi doar din priviri .

Si .. dupa ce te-am dezamagit , nu m-am tinut de promisiuni , nu m-am mai uitat in ochii tai .. tu tot aici te intorci . Tot aici vi , de dragul ochilor mei putin mai verzi decat ai tai ,sa bei un Alexandrion .  Inca incerci sa imi arati ca pot . Si pot . Da , azi chiar vreau sa cred ca pot . Azi te cred pe cuvant cand spui "Ari , poti ! Poti mai mult . "