miercuri, 23 ianuarie 2013

.

Acum chiar sunt dispusa sa fac o schimbare . Dar de data asta , o sa fiu sincera in primul rand cu mine . Mereu am cerut sinceritate , dar eu insami nu mi-am oferit-o . Si asta e nedreptate . Fata de mine si fata de ceilalti . Acum chiar ma simt sfarsita , si a plecat pana si speranta . 
Am plans mult zilele astea , si am privit dincolo de aparente , si am cautat in adancul inimii , sa vad ce gasesc . Am gasit doar amintiri . In rest , un gol imens . Si acum realizez ca singura vinovata sunt eu . Eu am fost indeajuns de capricioasa si de copila ca sa distrug ce era important . Nu pot da vina pe tine , si singurul lucru pe care pot sa-l fac , e sa-ti cer iertare . Si pentru ca te-am iubit candva , si pentru ca inca sunt lumina ochilor tai , o sa te las sa fi fericit , fara mine . Pentru ca eu nu o sa-ti mai pot oferi niciodata fericire . Si iar incep cu tine , pentru ca te-am iubit . Dar chiar daca te-am iubit , te-am mintit si te-am inselat intr-un mod mizerabil , si nu sunt mandra de mine , dar nici nu pot schimba nimic . M-ai intrebat ce a lipsit ... uite asta a lipsit . A lipsit increderea si profunzimea . Noi ne-am multumit cu cateva ore petrecute impreuna , cu cuvinte frumoase si partide de sex . Dar nu ne-am deranjat niciodata sa ne intelegem unul pe altul si sa ne aratam unul altuia cat ne iubim . 
  O sa-mi gasesc puterea sa-ti spun toate astea in fata , si sa fiu sincera cu tine in totalitate . 

Apoi , am de gand sa apreciez tot ce imi apartine . Pentru ca am parte de lucruri la care altii nici macar nu mai viseaza . Lucruri pe care nu le-am apreciat niciodata , pentru ca nu stiam cum e sa traiesti fara ....
Fara liniste , fara niste parinti pentru care sa fi pe primul loc si care sa te iubeasca precum ochii din cap . Fara copilarie si fara strop de fericire . Fara o camera in care sa stai si fara un refugiu in care sa pleci in cazul in care ti se scarbeste . Fara cel putin o persoana care sa-ti fie aprooape indiferent de situatie . 
  Am avut dintotdeauna toate astea . Dar acum , cand am fost aproape de EA , si cand am vazut cu adevarat ce inseamna sa simti frica prin fiecare por si sa-ti fie scarba de omul pe care ar trebui sa-l iubesti neconditionat o viata intreaga , imi dau seama cat doare . 
  Si ma doare pe mine pentru EA . Si o sa apreciez toate lucrurile si persoanele care imi apartin si sunt langa mine . 
 

Si din nou ajung la tine , pentru ca tie ti-am promis ca o sa ma schimb . Ei bine , o sa ma schimb . Dar nu in modul ala superficial . Gen : ies cu tine si prietena ta , ca intre "prieteni", ma comport ca o lady ,  iar cand ma duci acasa , sar la tine'n ... poala sa-ti deschid apetitul . Nu si de data asta !

joi, 10 ianuarie 2013

Momentele noastre si nostalgia mea

Au fost momentele noastre . Doar ale noastre ! Nu le-am impartit cu nimeni si nu le-am povestit nimanui . A fost fericirea noastra impartita la doi .  Acum a ramas doar ... nostalgia mea si a ta .
 Ai fost singura persoana careia i-am daruit atatea fara sa-i cer nimic in schimb . Nici macar iubire . NIMIC .
Ti-am dat zilele si noptile si gandurile si secretele . Ti-am dat zambete timide si hohote de ras . Ti-am dat priviri insinuante si vorbe dulci soptite la ureche . Ti-am dat raspunsuri si am rezolvat mistere in locul tau . Ti-am dat imbratisari si ti-am sarit in brate de multe ori .
 Mai stii cand ne priveam in oglinda si ne spuneam ca ne-ar sta bine . Ca impreuna am avea "acel ceva " ?
Mai stii cand iti citeam citate de dragoste in miez de noapte si tu imi rezolvai probleme stiintifice cu o carte in mana ? Mai stii cand cantam impreuna in masina ta pe drumuri laturalnice ? Mai stii cand rezolvam integrame si imi spuneai cat esti tu de destept ? Mai stii cand stateam amandoi , nas in nas , nopti la rand ? Mai stii cate vise imparteam ? Mai stii cat de fericita ma faceai , pentru simplul fapt ca erai acolo ?

Mi se pare ca au trecut secole de atunci .. dar au trecut doar saptamani . Doar saptamani din ziua in care am pus punct .
Cand te vad seara de seara , pe un scaun , in fata mea , nu ma uit la tine cu dor , nici cu tristete , nici cu iubire . Ma uit la tine ca la o persoana draga . Niciodata nu iti arati adevarata fata , si toti imi arunca priviri care parca imi spun " Cum ai putut sa petreci macar o secunda cu mitocanul asta ? " . Dar eu nu te vad asa . Te vad ca pe un copil infricat in corpul tau frumos . Asta cred ca m-a facut sa iti ofer atatea .
Cand m-ai  rugat sa te las sa arati lumii intregi ce simti pentru mine si am spus un NU hotarat , mi-ai spus ca nu sunt ordoanata in ganduri . Atunci am pus punct .

Ai dreptate , nu sunt ordonata in ganduri . Si nu vreau sa te ranesc . D-aia am prefarat sa fac pe nebuna si sa te rog sa nu ma mai cauti .

Si uite asa am ramas doar cu nostalgia , atunci cand impartim o sticla de vin la o masa atat de cunoscuta ...

joi, 3 ianuarie 2013

Curatenie generala in suflet

M-am decis sa nu dorm nici in noaptea asta . Dar nu o sa mai stau sa ma gandesc , sa ma framant si sa plang toata noaptea . 
In noaptea asta o sa-mi fac curat in viata . 
La mine in suflet sunt toate sentimentele amestecate . In minte am mii de ganduri inutile si prostesti . In dulap sunt toate hainele aruncate si bijuteriile de pe masuta zac acolo parca de secole , incalcite una intr-alta . In camera e mizerie si o dezordine totala , la fel ca si in suflet .
Ziua nu am timp , deci o s-o fac noaptea . In noaptea asta o sa-mi pun ordine in tot . 
O sa imi aduc aminte si de lucrurile urate care s-au petrecut intre noi , o sa amestec dezamagirea cu furia si scarba pe care o simt acum , din vina ta . Sunt curioasa ce o sa iasa . Cred ca o sa ajung la concluzia ca esti un om de nimic .
Cred ca o sa ajung la concluzia ca de data asta am facut alegerea corecta . Am ales sa renunt definitiv la tine .
Cred ca o sa ajung la concluzia ca fericirea poarta numele lui . Nu , nu al tau . Al lui . Acelui EL care mi-a purtat de grija in timp ce tu erai prin cluburi cu toate tarfele . EL , care mi-a sters lacrimile cand ma faceai tu sa plang . EL , care a elucidat mistere in locul meu si care mi-a povestit de atatea ori felul in care o sa ma tradezi .